Το Όραμα μου

Δίπλα σας

Ως αυτόχθων κάτοικος του Παπάγου – Χολαργού πάντα με ενδιέφερε να προσφέρω στα κοινά οικειοθελώς και με μοναδικό γνώμονα το καλό του Δήμου.

Το 2019 οι δημότες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου και από τη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντα μου ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Κλιματικής Κρίσης είχα εξ’ αρχής ένα όραμα.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και το διαμάντι τού Υμηττού μας, να γίνουν πράσινα και καθαρά σε κάθε γωνιά, ώστε να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των δημοτών και των τετράποδων φίλων μας.

Είναι αλήθεια πως βιώνουμε την εποχή της Κλιματικής Κρίσης και δίνουμε ένα μεγάλο και καθημερινό αγώνα για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας μέσω των “Πράσινων Έργων και Δράσεων”.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού είναι πρωτοπόρος και δημιουργός και αυτό το έχει καταφέρει χάρις την αληθινή και έμπρακτη στήριξη σας σε κάθε μας ενέργεια.

Δέσμευση μου ο Δήμος μας να φτάσει εκεί που του αξίζει, και αυτή η θέση δεν είναι άλλη από την κορυφή.

Διότι, οφείλουμε να παραδώσουμε σε εμάς και στις επόμενες γενιές έναν Δήμο που θα μας γεμίζει με υπερηφάνεια, όπου τα παιδιά μας και τα κατοικίδια μας θα μεγαλώνουν με όμορφες εικόνες, μέσα σε ένα περιβάλλον πράσινο, ζωντανό και γεμάτο ελπίδα.

Αυτός ο τόπος μας μεγάλωσε και εμείς οφείλουμε με τη σειρά μας να αγωνιστούμε για όλα αυτά τα ιδανικά, διότι όπου και αν βρισκόμαστε αυτόν τον τόπο τον έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά μας.